Home        Programma       De presentaties       Exposanten        Registeren          Media        Contact

Exposanten

Op donderdag 22 september a.s. vindt in De Doelen te Rotterdam de Funderingsdag 2022 plaats. Deze dag wordt gecombineerd met de Stress Wave Conferentie (SW2022) die zal plaatsvinden van 20 t/m 23 september met op de laatste dag een demonstratiedag op de Maasvlakte in Rotterdam. Omdat beide evenementen op dezelfde locatie worden gehouden is het op 22 september ook mogelijk om sessies en presentaties van de Stress Wave Conferentie 2022 bij te wonen, de bezoekers te ontmoeten en de expositie waar ook buitenlandse vakgenoten en toeleveranciers zich zullen presenteren te bezoeken. Andersom is het voor exposanten op de Funderingsdag mogelijk zichzelf te presenteren aan een groter internationaal publiek.

De Funderingsdag wordt georganiseerd door de KIVI afdeling Geotechniek i.s.m. de NVAF. De Funderingsdag is een tweejaarlijks evenement dat zich afspeelt op het grensvlak van praktische kennis en geotechnisch onderzoek. Praktijk en theorie worden aan elkaar verbonden. Tijdens deze dag zal een grote groep funderingsspecialisten elkaar ontmoeten en ervaringen delen.
Het thema van de Funderingsdag is: Duurzaam Funderen (Sustainable Piling)

Graag willen wij u in de gelegenheid stellen uw bedrijf op de expositie te presenteren door middel van een expositieruimte. 
De expositie wordt gehouden in de Jurriaanse Foyer. Deelname kost € 1.250,00 (excl. btw).

Voor dit bedrag ontvangt u het onderstaande:

  • toegang tot uw vakgenoten en afnemers;
  • een ruimte van 9m² (3×3 meter) met daarin een tafel, twee stoelen en een stroomvoorziening;
  • catering gedurende de hele dag, inclusief borrel;
  • twee toegangskaarten (met daarbij op de donderdag ook toegang tot SW2022).

In de Foyer wordt ook de catering (ontvangst en lunch) geserveerd.

Het is ook mogelijk uw bedrijf tijdens de gehele Stress Wave Conferentie te presenteren. Deelname aan deze expositie (3 dagen) komt op € 3500,- (excl. btw). Meer informatie hierover kunt u vinden op SW2022 website of via deze brochure.

Voor vragen en verdere informatie m.b.t. exposeren op de Funderingsdag en SW2022 kunt u contact opnemen met het KIVI Congresbureau, tel. 070-3919890 of email: funderingsdag@kivi.nl of SW2022@kivi.nl. 

Wij hopen u te mogen verwelkomen op de expositie van de Funderingsdag!

 

Onderstaande organisaties hebben reeds een stand op Funderingsdag. Met de Stress Wave Conferentie samen is de expositie zo goed bezocht dat er extra stands bijkomen. Er blijft dus een mooie gelegenheid om uw bedrijf hier te promoten in een stand. Informeer naar de mogelijkheden!